برای تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای لازم است نکاتی را مدنظر قرار دهید. تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای مانند تجهیزات ساختمانی دارای مراحل مختلف می باشد. از آن جایی که درب های اتوماتیک در مدل های متنوع وجود دارند در ساختمان ها می توان از انواع مختلف آن ها استفاده نمود. استفاده از درب های شیشه ای اتوماتیک به آسایش افراد کمک شایان توجهی نموده است. برای تردد در ساختمان های خصوصی و عمومی از درب های شیشه ای اتوماتیک استفاده می شود. مکان هایی که در آن ها می توان از درب های شیشه ای اتوماتیک استفاده کرد فروشگاه های بزرگ، بیمارستان ها و مراکز تفریحی و تجاری می باشد.

عیب یابی و تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای

برای تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای لازم است ابتدا عیب یابی آن را به طور درست انجام دهیم. هنگامی که درب اتوماتیک به درستی باز و بسته نمی شود باید توجه داشته باشید سنسورها روشن بوده و به درستی کار کنند. در هنگام روشن بودن سنسور ها دقت کنید که در جلوی آنها شیئی قرار نگرفته باشد. یکی از اولین کارهایی که در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید انجام دهید چک کردن ریموت کنترل و باتری کنترل آن می باشد. بهتر است حدود ۱۵ ثانیه دکمه ریموت را خاموش  نگهدارید و بار دیگر آن را روشن کنید و سپس باز و بسته شدن درب را امتحان نمایید.

حسگرهای چشمی در درب اتوماتیک شیشه ای

 گاهی اوقات برای تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای لازم است ابتدا حسگرهای چشمی را که در بالای درب قرار گرفته اند تمیز کنید. در این صورت می توانید از کارکرد درست آن اطمینان حاصل نمایید. برای تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید مشکل را به طور کامل شناسایی کنید. گاهی اوقات درب اتوماتیک شیشه ای به درستی باز و بسته نمی شود که ممکن است در قسمت فتوسل ماده ای چسبیده باشد. بهتر است هرگونه برچسب را از درب اتوماتیک شیشه ای جدا نموده و جای آن را به خوبی تمیز کنید.

 برای تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای چک کردن کلیدی که در خارج از درب تعبیه شده ضروری است. این کلید باز و بسته شدن درب را تنظیم می نماید و اگر به درستی کار نکند ممکن است درب اصلاً بسته نشود. عملیات دیگری که در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید انجام شود بررسی نمودن چراغ های روی سنسور می باشد. اگر چراغ ها به خوبی کار نکنند نمیتوانند جسم یا شخصی را که در روبروی درب قرار گرفته به خوبی تشخیص دهند و حتی ممکن است درب اتوماتیک شیشه ای خود به خود باز و بسته شود.

بررسی عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای

اگر درب اتوماتیک شیشه ای شما با صدای بدی باز و بسته می شود علت آن فرسودگی قسمت های تحتانی درب می باشد که باید توسط یک فرد کارشناس مورد بررسی قرار گرفته و در صورت لزوم تعویض گردد. نکته دیگر در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای که توسط کارشناسان بررسی می شود قرار گرفتن جسمی بر روی ریل درب میباشد. اگر جسمی در این قسمت قرار گیرد عملکرد درب شیشه ای را دچار مشکل می کند. بهتر است پس از بررسی این موارد برای رفع شدن مشکل خود از افراد خبره و تعمیرکاران درب اتوماتیک درخواست کمک نمایید.

سرویس نمودن درب اتوماتیک شیشه ای

نکته ای که در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید مورد توجه قرار گیرد این است که زمان سرویس درب به درستی انتخاب شود. بهتر است درب های شیشه ای هر ۶ ماه یکبار توسط کارشناسان مورد عیب یابی و بررسی قرار گیرند. در این صورت عمر مفید درب تا حد زیادی افزایش می یابد. موتور درب شیشه ای نیز ممکن است بعد از  مدت زمانی نیاز به سرویس نمودن داشته باشد. اگر سرویس موتور درب اتوماتیک شیشه ای به درستی و در زمان مشخص انجام نشود ممکن است مشکلات درب چند برابر شود. از اجزای دیگری که در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید مورد بررسی قرار گیرند ریل، پاور هنگر، تسمه، کنترل باکس و غیره می باشند. همه این قطعات ممکن است پس از مدتی دچار نقص شوند و احتیاج به تعمیر نمودن و یا تعویض داشته باشند.

گاهی اوقات تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید به خاطر آسیب دیدن سخت افزار انجام شود. از جمله قطعاتی که در درب اتوماتیک شیشه ای ممکن است مورد آسیب قرار گیرد دستگیره ها، غلتک ها، قفل ها، چرخ ها و ضربه گیرها می باشد. این موارد همگی می توانند تعویض شوند. درب های اتوماتیک شیشه ای معمولاً از شیشه ای به صورت دو جداره و عایق بندی شده ساخته شده اند. برای تعویض این شیشه ها نیاز است از افراد متخصص کمک گرفته شود.

افراد متخصص در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای به هنگام حضور در محل تراز بودن درب اتوماتیک شیشه ای را مورد بررسی قرار می دهند. اگر درب در زمان نصب به درستی نصب نشده باشد و فاصله آن تا زمین کم باشد دچار اصطکاک با زمین می شود و در نتیجه به موتور دستگاه فشار وارد می گردد. این موارد باعث خراب شدن درب اتوماتیک شیشه ای و یا کارکرد نادرست آن میشود.

بررسی عملکرد تسمه و موتور در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای

یکی دیگر از مواردی که باید توسط افراد متخصص مورد بررسی قرار گیرد شل نبودن تسمه های درب است. البته این مشکل به راحتی با سفت کردن تسمه ها و در جای خود قرار دادن آن ها رفع می شود. تسمه های درب اتوماتیک در مواردی نادر احتیاج به تعویض دارند. کارکرد نادرست موتور نیز ممکن است باعث بروز مشکل در باز و بسته شدن درب اتوماتیک شیشه ای گردد. در این مورد ریست کردن و راه اندازی دوباره دستگاه می تواند کمک کننده باشد. اجرای تنظیمات درب نیز باید به طور مجدد انجام گردد. در صورتی که با این کار مشکل درب برطرف نشود احتمالاً انکودر درب خراب شده و باید تعمیر یا تعویض شود. عملکرد نادرست درب اتوماتیک شیشه ای  می‌تواند به دلیل انجام نشدن تنظیمات به شکل صحیح باشد. در این صورت می توان تنظیمات درب را مجددا انجام داد و مشکل را حل نمود.  

مشکل بسته نشدن درب اتوماتیک

در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای باید توجه داشته باشید که اگر در ب شما اصلا بسته نمی شود ممکن است یکی از مشکلات زیر برای آن پیش آمده باشد. گاهی اوقات  جسمی نزدیک درب ورودی قرار دارد و مانع بسته شدن آن میشود. در مواقعی که تردد زیادی از درب صورت گیرد زمان بیشتری برای بسته شدن درب و نادیده گرفتن شیء نیاز است .در این حالت باید درب شیشه ای اتوماتیک را برای مدت زمان بیشتر از ۶۰ ثانیه تنظیم نمایید. می توانید تنظیمات را ریست کرده و برق را قطع کنید تا مشکل درب شما برطرف شود.

مشکل باز نشدن درب اتوماتیک

همچنین در حالتی که درب اتوماتیک شما به درستی باز نمی شود می تواند مشکل از واحد درایو درب اتوماتیک باشد. حتی ممکن است نرم افزاری که توسط سنسور فعال میشود دچار خطا یا اختلال شده باشد. در دیگر حالت اگر جسمی بر روی ریل ها قرار گرفته باشد ممکن است حرکت لت های درب شیشه ای اتوماتیک را با مشکل مواجه کند. فرسوده شدن درب های اتوماتیک نیز  می‌تواند باعث بروز صدای ناهنجار در هنگام باز و بسته شدن درب شیشه ای اتوماتیک گردد که همه این موارد باید در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای مورد بررسی قرار گیرد.

تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای بخاطر باز و بسته شدن مداوم

 باز و بسته شدن پشت سر هم درب های اتوماتیک نیز ممکن است به دلیل تنظیم نبودن زاویه دید اپراتور درب شیشه ای اتوماتیک باشد. در این حالت لت های درب می تواند به عنوان یک شیء در جلوی درب تشخیص داده شود و در این حالت در مرتباً باز و بسته می شود. در این مورد اگر قطعات مکانیکی جابجا شوند انکودر موتور دچار مشکل شده و نمی تواند فرمان درستی را برای توقف درب اتوماتیک صادر کند. در این حالت نیز ممکن است درب اتوماتیک شیشه ای مرتب باز و بسته شود. برای تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای در این حالت باید قطعات مکانیکی را به جای صحیح خود برگردانده و سپس درب اتوماتیک را راه اندازی کنید. توجه داشته باشید که همه این کارها باید توسط افراد متخصص که آشنایی کاملی با درب های اتوماتیک دارند انجام شود. 

بررسی دوره ای برای جلوگیری از هزینه زیاد تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای

برای کاهش هزینه های تعمیر دربهای اتوماتیک شیشه ای بهتر است از کالاهای با کیفیت و برندهای مطرح استفاده کنید. روش های دیگری نیز جهت نگهداری صحیح از درب های اتوماتیک شیشه ای وجود دارد که میتوانید با کمک آن ها هزینه های سالانه را کمتر کنید. بهتر است با توجه به میزان رفت و آمد و کاربردی که از درب شیشه ای اتوماتیک انتظار دارید بهترین نوع آن را که مناسب با محل زندگی شما میباشد انتخاب نمایید. روغن کاری غلتک های درب شیشه ای اتوماتیک و همچنین روغن کاری چرخ دنده ها از جمله کارهایی است که می‌تواند بر طول عمر درب های شیشه ای اتوماتیک شما بیفزاید. همچنین بررسی نمودن دوره ای باز و بسته شدن درب به حفظ و نگهداری آن کمک می کند. صداهایی مانند جیر جیرکردن و خش خش کردن درب علامتی برای بررسی دقیقتر درب اتوماتیک شیشه ای  است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *