با استفاده از پارتیشن می توان انواع فضاها با کاربری و متراژ مختلف را تقسیم بندی نمود. برای افزایش استحکام و مقاومت پارتیشن ازانواع پروفیل پارتیشن استفاده می شود. از مهمترین ویژگی های پروفیل پارتیشن می توان به قابلیت نسبتا بالای فیزیکی و مکانیکی آن اشاره کرد. از آنجا که این محصول ظاهر زیبایی دارد استفاده از آن در بدنه پارتیشن باعث افزایش جذابیت آن می شود. از آنجا که پروفیل وزن کمی دارد امکان جابجایی و حمل راحت آن برای شما وجود دارد. از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ایمن پاد سپهر باشید.

پروفیل پارتیشن چیست؟

انواع پروفیل پارتیشن از قطعاتی با مقطع ثابت تشکیل شده اند که به دلیل استحکام و جنس خوب خود در صنعت پارتیشن بندی مورد استفاده قرار می گیرند. در صنعت پارتیشن سازی محورهایی در ابعاد عمودی و افقی مورد استفاده قرار می گیرند و فضای موجود بین این محورها با استفاده از پروفیل تکمیل می شود. پروفیل پارتیشن ممکن است از جنس شیشه، ام دی و غیره باشد. انواع پروفیل پارتیشن در ساخت درب و پنجره های آهنی مورد استفاده قرار می گیرند.
پروفیل ها به طور کلی در دو نوع سبک و سنگین تولید می شوند. پروفیل سبک به صورت افقی و به عنوان تیر در ساختار پارتیشن اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که پروفیل های سنگین در محور عمودی و به عنوان ستون در پارتیشن مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه و ضخامت مختلف پروفیل ها باعث شده است تا این محصول در صنایع مختلف دارای کاربردهای گسترده باشد.

پروفیل پارتیشن
پروفیل پارتیشن

انواع پروفیل پارتیشن

در ساخت انواع پروفیل پارتیشن از متریال مختلف استفاده می شود و هر پروفیل با توجه به نوع مواد به کار رفته در آن نامگذاری می شود. در ادامه به معرفی انواع پروفیل پارتیشن خواهیم پرداخت.
از انواع این نوع پروفیل می توان به پروفیل هایی با سطح مقطعH اشاره کرد که در ساختمان هایی با اسکلت فلزی کاربرد دارند. از دیگر پروفیل های پارتیشن می توان به میلگردهایی با سطح مقطع دایره توپر اشاره کرد که به طور معمول دارای آج هستند. این مدل از پروفیل ها در ساختمان هایی با اسکلت بتنی نیز کاربرد دارند که به عنوان آرماتور مورد استفاده قرار می گیرند. پروفیل با سطح مقطع u شکل و پروفیل های سه پر نیز از دیگر انواع این پروفیل ها هستند که کاربرد زیادی در صنعت ساختمان سازی دارند.

پروفیل پارتیشن تک جداره

یکی از انواع پروفیل پارتیشن، پروفیل تک جداره می باشد. پروفیل پارتیشن تک جداره برای ثابت نگه داشتن شیشه ۴ میلی متری تک جداره مورد استفاده قرار می گیرد. این پروفیل اغلب برای پارتیشن های تک جداره مورد استفاده قرار می گیرد. پروفیل تک جداره دارای لاستیک زهوار می باشد. چگالی این پروفیل به طور تقریبی ۱۳۸۰ کیلوگرم بر متر است. حداکثر دما برای استفاده از این پروفیل ها ۶۰ درجه سانتی گراد می باشد. با استفاده از این پروفیل می توان از ورود گرد و غبار، آب و باران به فضا جلوگیری کرد. از دیگر فواید این محصول می توان به مقاومت نسبتا بالای آن در برابر خوردگی و پوسیدگی اشاره کرد.

پروفیل پارتیشن دوجداره

در ساخت انواع پروفیل پارتیشن دو جداره به طور معمول از متریال یو پی وی سی استفاده می شود که دارای قدرت مکانیکی نسبتا بالایی هستند. این نوع پروفیل سبک علاوه بر این که از استحکام نسبتا خوبی برخوردار می باشد در برابر سایش نیز مقاوم است. این نوع پروفیل در اشکال مختلف بازشوندگی و شکل پذیری هماهنگ با معماری و فضای ساختمان وجود دارد. این نوع پروفیل به سرویس مکرر نیاز ندارد.

انواع پروفیل پارتیشن آلومینیومی

از دیگر انواع پروفیل پارتیشن می توان به پروفیل پارتیشن آلومینیومی اشاره کرد. پروفیل پارتیشن آلومینیومی از زمان ورود به بازار تاکنون جایگاه خود را در ساختمان و صنعت به خوبی حفظ کرده است. از مهمترین ویژگی های این نوع پروفیل می توان به تبادل دما اشاره کرد که به عنوان مهمترین تفاوت پروفیل آلومینیومی با پروفیل آهنی به حساب می آید. هدر رفت انرژی در پروفیل پارتیشن آلومینیومی بسیار کم است از این رو استفاده از آن در بهینه سازی مصرف انرژی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
این پروفیل ها بسیار ظریف و شکیل هستند و نصب آن ها بسیار آسان و سریع است. از دیگر ویژگی های مهم آن می توان به عدم قابلیت اشتعال آن اشاره کرد. این امر باعث شده است تا استفاده از آن در محیط آشپزخانه ایمن باشد. امکان نصب شیشه های دوجداره روی این نوع پروفیل پارتیشن وجود دارد. این امر باعث شده است تا کاربری این پروفیل ها به پنجره های UPVC بسیار نزدیک باشد. این پروفیل ها نسبت به پنجره های یو پی وی سی وزن کمتری دارند و در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار موجود هستند.

پروفیل پارتیشن اتوماتیک
پروفیل پارتیشن اتوماتیک

انواع پروفیل پارتیشن اداری

انواع پروفیل پارتیشن اداری به عنوان ستون و پایه برای پارتیشن های اداری مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از پروفیل اداری افزایش دوام و استحکام پارتیشن های اداری را به همراه دارد. در اکثر مواقع برای ساخت این نوع پروفیل از آلومینیوم استفاده می شود که در دو نوع توخالی و توپر در بازار وجود دارند. این نوع پروفیل پارتیشن در اندازه و ابعاد مختلف و در شکل های مختلف مستطیل و مربع تولید می شوند.

پروفیل پارتیشن هشت پر

پروفیل پارتیشن هشت پر با سرعت بالا و با استفاده از اتصالات خاص به یکدیگر متصل شده اند. این پروفیل ها فضای اداری و تجاری را با هزینه کم به صورت زیبا تقسیم بندی می کنند. برای پوشش دیواره پایین پارتیشن با استفاده از این پروفیل به طور معمول از ورق و پانل ام دی اف، شیشه دوجداره سندبلاست و دیگر متریال استفاده می شود.

انواع پروفیل پارتیشن ام دی اف

انواع پروفیل پارتیشن ام دی اف در بازار وجود دارند. پروفیل پارتیشن ام دی اف تاشو به عنوان یکی از ابزار تزیینی در منزل محسوب می شود که قیمت پایین دارد. این نوع پروفیل پارتیشن در ساختمان سازی دارای کاربردهای وسیع و گسترده می باشد. قابلیت های مختلف این محصول آن را به یکی از پرکاربردترین پروفیل های پارتیشن تبدیل کرده است. با استفاده از این پروفیل می توان بخش های مختلف ساختمان را زیبا و بادوام ساخت. در تولید این پروفیل تمامی استانداردهای ملی و بین المللی رعایت شده اند و از مواد اولیه باکیفیت در ساخت آن ها استفاده شده است.

پروفیل پارتیشن شیشه ای

در تولید انواع پروفیل پارتیشن شیشه ای از چهارچوب مخصوص استفاده شده که استقامت این محصول را افزایش داده است. همچنین این چهارچوب از ایجاد فاصله در اطراف شیشه تا حد زیادی جلوگیری می کند. این پروفیل همچنین از ایجاد خلل در عایق بندی فضا پیشگیری می کند. این نوع پروفیل بر خلاف ظاهر ساده خود هزینه زیادی دارد. از این رو تغییر قیمت پروفیل پارتیشن بر قیمت مسکن تاثیر زیادی دارد. یکی از مهمترین فاکتورها برای بهینه سازی هزینه اجرای سازه انتخاب پروفیل پارتیشن شیشه ای مناسب می باشد.
از مهمترین ویژگی های این پروفیل می توان به شکل پذیر بودن آن اشاره کرد. خواص انعطاف پذیری آن باعث شده است تا امروزه به جای آهن در ساخت پروفیل پارتیشن از شیشه استفاده شود. از دیگر ویژگی های مهم این پروفیل می توان به وزن سبک آن اشاره کرد.

پروفیل پارتیشن ثابت

یکی از انواع پروفیل پارتیشن که در پارتیشن بندی فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد پروفیل پارتیشن ثابت می باشد. پروفیل پارتیشن ثابت بیشتر در پارتیشن های ثابت کاربرد دارند. این پروفیل ها در یک محیط به دیوار، سقف و یا زمین متصل خواهند شد و قابلیت جابجایی ندارند. برای سفارش این محصول ابتدا باید اندازه محیط مورد نظر را بررسی کرد تا سفارش بر اساس اندازه مورد نظر تولید شود.

پروفیل پارتیشن فریم لس

کیفیت بالای مواد اولیه مورد استفاده در تولید پروفیل پارتیشن فریم لس باعث شده است تا این پروفیل ها از ظرافت بالایی برخوردار باشند. ابعاد این پروفیل ها کوچک است و از قدرت و استقامت نسبتا بالایی برخوردار هستند. به طور معمول این پروفیل در رنگ های مختلف تولید می شود از این رو امکان خرید آن هماهنگ با دستگیره و لولای درب ها وجود دارد.

نتیجه گیری

همانطور که عنوان شد انواع پروفیل پارتیشن در ابعاد و اندازه های مختلف طراحی و تولید می شوند که شما می توانید با توجه به فضای مورد نظر خود یکی از آن ها را خریداری نمایید. با توسعه صنعت پارتیشن بندی تولید پروفیل پارتیشن نیز افزایش یافته است. در صورت نیاز به پارتیشن بندی در فضای مورد نظر می توان به منظور افزایش استحکام و مقاومت پارتیشن از پروفیل پارتیشن مناسب استفاده نمایید. در انتخاب پروفیل پارتیشن باید این نکته را به خاطر داشت که پارتیشن ها در جنس های مختلف تولید می شوند و پروفیل پارتیشن از لحاظ جنس بهتر است با پارتیشن مورد نظر هماهنگی داشته باشد. هماهنگی پروفیل و پارتیشن تا حد زیادی باعث زیبایی و جذابیت فضا خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *