برای نصب کرکره برقی تراز بودن محل نصب بسیار اهمیت دارد. همچنین در هنگام نصب کرکره برقی توجه به ارتفاع سقف نیز ضروری است.

نصب کرکره برقی در مکان های مختلف

در این بخش می خواهیم در مورد نصب کرکره برقی صحبت کنیم و اینکه در هنگام نصب کرکره برقی چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهیم. امروزه استفاده از کرکره های برقی بسیار رواج یافته است. این کرکره ها علاوه بر زیبایی، امنیت بیشتری به محل مورد نظر شما می دهند. از کرکره برقی می توان برای درب مغازه، پارکینگ و همچنین ساختمان های تجاری استفاده نمود.

در گذشته نصب کرکره برقی فقط برای درب مغازه ها استفاده می شد. اما امروزه از این درب ها در خانه ها و پارکینگ ها نیز  استفاده می گردد. امنیت کرکره برقی  نسبت به درب های قدیمی بیشتر است و مزیت آن نسبت به درب های سنتی این است که با هزینه بسیار کم میتوان امنیت لازم را برای مکان مورد نظر فراهم نمود. کرکره برقی به وسیله یک جک که بر روی درب نصب میشود باز و بسته میگردد و دیگر نیازی نیست برای باز یا بسته کردن درب پارکینگ خود از ماشین پیاده شوید.

مواردی که موجب صدای ناهنجار کرکره برقی می شود

برای اینکه درب اتوماتیک یا کرکره ای شما در هنگام باز و بسته شدن صدای زیادی ایجاد نکند باید در هنگام نصب کرکره برقی نکاتی را مد نظر قرار دهید. درب های کرکره ای باید در مکان مناسبی نصب گردند. نصب ناصحیح ریل ها می‌تواند موجب صدای زیاد در حین کار کردن درب شود و این امر برای ساکنان آن ساختمان مزاحمت ایجاد می کند. از موارد دیگری که باعث می شود در حین باز و بسته شدن کرکره برقی صدای زیادی تولید شود این است که صفحات پلیت در یک راستا و جهت قرار نگرفته باشند. هم راستا بودن صفحه پلیت ها باید در هنگام نصب کرکره برقی مورد توجه باشد.

جلوگیری از صدای زیاد در هنگام باز و بسته شدن درب کرکره ای

از دیگر مواردی که در نصب کرکره برقی باید به آن توجه کنید این است که تولید قالب تیغه ها به صورت استاندارد انجام شده باشد. این امر باعث می شود از سر و صدای زیاد در هنگام باز و بسته شدن درب جلوگیری گردد. نکته دیگر این است که تیغه های درب کرکره برقی باید هم وزن بوده و در یک رول مورد استفاده قرار گیرند. استفاده از تیغه هایی که دارای وزن یکسان نمی باشند و در یک رول استفاده می شوند موجب تولید  صدای بیشتر در هنگام باز و بسته شدن درب می گردد. توجه داشته باشید که بین تیغه های نر و ماده درب همیشه باید تمیز و بدون گرد و خاک باشد تا درب کرکره ای شما به خوبی باز و بسته شود.

تراز بودن محل نصب کرکره برقی

از دیگر نکاتی که در هنگام نصب کرکره برقی باید به آن توجه کنید تراز بودن محل نصب درب می باشد. اگر محل مورد نظر دارای شیب است باید قبل از شروع کار، مشکل آن را رفع نمایید. در نصب این درب ها بهتر است قطر لوله کمتر از ۱۱ نباشد تا درب به صورت صحیح و بی نقص باز و بسته شود. استفاده از تیغه های قطور تر باعث می شود که تیغه ها کمتر با یکدیگر درگیر شوند.

از مواردی که شامل نگهداری از کرکره های برقی می باشد شستن محل اتصال تیغه ها با مواد شوینده و آب است. این کار باعث میشود از تولید صدای زیاد در هنگام بسته و باز شدن درب جلوگیری شده و درب شما عملکرد بهتری داشته باشد.

مراحل نصب کرکره برقی

نصب کرکره برقی و راه اندازی آن در چند مرحله انجام میشود. ابتدا باید قوطی ها در چهارچوب درب نصب شوند. این کار با استفاده از اندازه گیری و تراز کردن صورت می گیرد. در مرحله بعدی باید صفحه پلیت برای کرکره برقی نصب گردد. این مرحله دارای اهمیت فراوان بوده و برای نصب آن نیز باید از تراز استفاده نمود. در مکان های سقف دار با توجه به ارتفاع سقف صفحه پلیت نصب می شود. اگر ارتفاع تا سقف ۴ متر باشد صفحه پلیت ما به ازای هر یک متر  باید سه سانت پایین تر نصب گردد.

نصب ریل های درب کرکره ای برقی

در مرحله بعد نصب کرکره برقی ریل ها بر روی قوطی نصب می گردند. این ریل ها باید به طور کامل روبروی هم قرار گیرند. ارتفاع ریل ها از لبه صفحه پلیت تا زمین حدود ۵ تا ۱۰ سانتیمتر می باشد. سپس شفت و متعلقات آن  نصب می شود و بعد از آن مونتاژ تیغه ها انجام می گیرد. توجه داشته باشید که تیغه ها در داخل هم و به صورت ریلی قرار داده میشوند. بعد از آن موتور کرکره برقی تنظیم می شود تا در هنگام رسیدن کرکره به زمین حرکت آن متوقف گردد. اگر تنظیم موتور به خوبی انجام نشود کارکرد اضافه آن باعث خارج شدن تیغه های کرکره برقی از ریل شده و در نتیجه درب آسیب می بیند. سیم کشی موتور کرکره برقی نیز با توجه به نوع آن انجام می گیرد.

تنظیم حد بالا و پایین در نصب کرکره برقی

در هنگام نصب کرکره برقی باید این نکته را مد نظر داشته باشید که حد بالا و پایین به درستی مشخص شود. حد پایین یعنی جایی که کرکره بر روی زمین قرار می گیرد و حد بالا جایی است که دو یا سه تیغه باقی می مانند. از ابزارهای مهمی که برای نصب کرکره برقی مورد نیاز است چشمی می باشد. برای این درب ها چشمی های مختلف وجود دارد که می‌توانید از هر کدام بنا بر نیاز خود استفاده کنید. چشمی ها معمولاً در قسمت بالای کرکره برقی نصب می شوند و اشعه مادون قرمز دید کاملی را برای درب ایجاد میکند. ست کردن ریموت کنترل کرکره برقی در هنگام نصب از اهمیت بالایی برخوردار است. تنظیم ریموت توسط افراد متخصص با کمک چراغ ال ای دی داخل برد انجام می گیرد.

نکات مهم در نصب کرکره برقی با موتور توبلار

در نصب کرکره برقی با موتور توبلار ابتدا باید اندازه گیری عرض دهانه را به درستی انجام دهید. همچنین اندازه گیری تیغه کرکره باید به خوبی انجام شود. توجه داشته باشید که اگر ریل شما ۶ سانتی متر باشد تیغه کرکره باید سه سانتی متر به داخل برود و سه سانتیمتر آن بیرون قرار داشته باشد. نکته دیگر در نصب کرکره برقی اندازه گیری ارتفاع می باشد. اگر مکان شما مسقف باشد ارتفاع به سقف بستگی دارد و اگر فضای باز باشد در می تواند تا هر اندازه بالا برود. اگر مکان شما دارای سقف بود توجه داشته باشید که حدود ۴۰ سانتی متر برای رول کرکره در نظر بگیرید.

نصب قوطی های درب کرکره ای

نصب قوطی ها را با استفاده از سوراخ کردن دیوارهای کناری انجام دهید و سپس میلگرد را به قوطی ها متصل نمایید. در این کار باید دقت فراوانی داشته باشید و حتماً از تراز استفاده کنید. نصب تیغه بر روی قوطی نیز به تراز کردن نیاز دارد. توجه کنید که نصب تیغه ها باید به صورت نیم متر نیم متر انجام گیرد. اگر کرکره شما کوچک بود میتوانید پیچ را بر روی لوله جوش دهید. دقت کنید که فرورفتگی کرکره بر روی لوله قرار داشته باشد و دستی کرکره رو به پایین قرار گیرد. نصب تیغه ها را به شکل نری و مادگی بر روی هم انجام دهید. حد بالا و پایین را تنظیم نموده و سپس برد کرکره برقی را نصب کنید. بدین صورت نصب کرکره برقی تا حد زیادی انجام میگردد.

 دانستن نوع موتور کرکره برقی در هنگام نصب

پس نتیجه میگیریم که در هنگام نصب کرکره برقی باید توجه کنیم که موتور کرکره برقی از چه نوعی میباشد. اگر موتور توبلار باشد در هنگام نصب تیغه باید به این نکته توجه شود که در ۶۰ سانت اول لوله که موتور قرار دارد نباید هیچ پیچی بسته شود زیرا باعث آسیب رساندن به موتور می گردد. اولین تیغه در این مدل باید به لوله با استفاده از پیچ متصل شود.

اگر تیغه های کرکره برقی قوس دار باشد انحنای آن باید بر روی لوله قرار گیرد تا به راحتی دور لوله رول شود. هنگامی که تیغه ی اول را به لوله متصل نمودیم موتور را روشن کرده تا تیغه به دور لوله رول شود و سپس دسته دوم تیغه ها را به شکل کشویی به تیغه های قبلی متصل می نماییم و در یک راستا قرار میدهیم. اتصال تیغه ها با یکدیگر با کپس صورت می گیرد. به منظور محکم نمودن کپس ها نیز می‌توان از پرچ استفاده نمود. در هر مرحله باید موتور روشن شود تا تیغه های نصب شده به دور رول قرار گیرند تا تیغه های بعدی را بتوانیم به راحتی نصب نماییم.

جایگزینی درب کرکره قدیمی با جدید

جایگزینی کرکره های قدیمی و نصب کرکره برقی جدید شامل دو مرحله می باشد که در مرحله اول برداشت کرکره قدیمی و جداسازی آن از محل انجام می گیرد و در مرحله دوم کرکره جدید و شاسی آن نصب می گردد. با توجه به اینکه در این شرایط نیاز به دمونتاژ نمودن کرکره قدیمی وجود دارد قیمت نصب کرکره های برقی و زمان آن بیشتر از نصب یک کرکره برقی جدید می باشد. تعمیر درب اتوماتیک و نصب کرکره برقی کاری تخصصی محسوب می شود و حتماً باید توسط یک تکنسین ماهر انجام گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *