سریع ترین، ساده ترین و مقرون به صرفه ترین راه استفاده بهینه از فضای کاربری به کار بردن پارتیشن اداری در فضای مورد نظر می باشد. پارتیشن های اداری در انواع مختلف و اندازه های متفاوت در بازار موجود هستند. با استفاده از پارتیشن بندی به راحتی می توان بخش های فروش، اداری و مالی را از یکدیگر جدا کرد. به طور کلی می توان گفت یکی از محبوب ترین سازه ها در دنیا پارتیشن است. در صورت تمایل تفکیک بخش های مختلف در فضای اداری می توان از انواع پارتیشن های اداری استفاده کرد. البته لازم به ذکر است که استفاده از این پارتیشن ها در فضاهای مختلف امکان پذیر می باشد. از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ایمن پاد سپهر باشید.

انواع پارتیشن اداری

دیواره های مدولار که قابلیت طراحی بر اساس نیاز در فضاهای اداری مختلف می باشند، پارتیشن نامیده می شوند. این سازه ها دارای قابلیت انعطاف بالا هستند و با استفاده از آن ها می توان فضاهای کوچک و بزرگ در فضاهای اداری را تقسیم بندی نمود.
امروزه اکثر سازمان ها به چیدمان مدرن، مینیمال و استفاده بهینه از فضاهای موجود در پارتیشن های اداری روی آورده اند. استفاده از پارتیشن های اداری علاوه بر حفظ همبستگی و یکپارچگی، بر افزایش تمرکز و بازدهی کارکنان مجموعه نیز تاثیر دارد. در ادامه با انواع پارتیشن اداری بیشتر آشنا خواهیم شد.

پارتیشن اداری ام دی اف

نمای ظاهری و فریم بندی پارتیشن اداری ام دی اف نیز از چوب ام دی اف می باشد. این نوع پارتیشن دارای سطح صاف و قابلیت روکش کاری و رنگ آمیزی است و نسبت به تغییر شکل و خمیدگی مقاومت نسبتا خوبی دارد. این نوع پارتیشن در مقابل رطوبت و خوردگی از استحکام نسبتا خوبی برخوردار می باشد و به عنوان عایق صوتی در محیط اداری در نظر گرفته می شود. با استفاده از این نوع پارتیشن می توان از انتقال صدا به بخش های مجاور جلوگیری کرد.

پارتیشن اداری یو پی وی سی

یکی از پرکاربردترین انواع پارتیشن اداری، پارتیشن یو پی وی سی می باشد. این مدل پارتیشن با توجه به نیاز مشتری در طرح و ابعاد مختلف طراحی می شود. از آنجا که این مدل پارتیشن از مقاومت نسبتا بالایی برخوردار می باشد در انواع شرکت ها و اداره ها قابل استفاده است. تنوع بسیار زیاد این نوع پارتیشن در سال های اخیر باعث شده است تا در صنعت ساختمان سازی و دکوراسیون داخلی کاربرد قابل توجهی داشته باشد. شیشه های به کار رفته در این نوع پارتیشن اغلب دارای آرگون هستند به همین دلیل به نوعی عایق حرارتی محسوب می شوند.

پارتیشن اداری
پارتیشن اداری چوبی

پارتیشن اداری چوبی

در صورت تمایل برای استفاده از یک پارتیشن اداری با زیبایی بصری خاص، استفاده از پارتیشن های چوبی توصیه می شود. پارتیشن های چوبی وزن بسیار کمی دارند و قیمت آن ها نیز مقرون به صرفه است. از مهمترین مزایای این نوع پارتیشن می توان به نظافت آسان آن و تنها با استفاده از یک دستمال مرطوب اشاره کرد. در صورتی که برای محیط کاری خود و کتابخانه نیاز به پارتیشن بندی دارید توصیه می شود پارتیشن چوبی را انتخاب نمایید. این نوع پارتیشن از انعطاف پذیری خوبی برخوردار هستند. از دیگر ویژگی های مهم این نوع پارتیشن ها می توان به کارآمد بودن آن ها اشاره کرد.

پارتیشن دوجداره اداری

در این نوع پارتیشن برای ثابت نگه داشتن پنل ها به ستون نیاز نخواهیم داشت. مقاومت و استحکام نسبتا بالای این نوع پارتیشن ها باعث شده است تا بدون نیاز به ستون روی زمین قرار گیرند. امکان استفاده از پرده کرکره در فضای موجود بین شیشه ها وجود دارد.
از مهمترین مزایای این نوع پارتیشن های اداری می توان به عبور کابل شبکه و سیستم در بخش های بین پنل ها اشاره کرد. لازم به ذکر است که هزینه پارتیشن های دوجداره تقریبا دو برابر پارتیشن های تک جداره است. تنوع بیشتر محصولات و زیبایی مدل هایی که تا سقف امتداد دارند از نکات قابل توجه این نوع از پارتیشن های اداری هستند. این نوع از پارتیشن ها همچنین به عنوان عایق صوتی در نظر گرفته می شوند.

پارتیشن اداری تاشو

در صورتی که به طور موقت به فضاسازی، تفکیک و ایجاد فضاهای مخصوص در فضای کاری خود نیاز داشته باشید می توانید از پارتیشن تاشو استفاده کنید. این نوع از پارتیشن ها به طور معمول در مکان های زیر کاربرد دارند:

پارتیشن پیش ساخته

در تولید انواع پارتیشن های اداری پیش ساخته از متریال مختلف استفاده شده است. به طور کلی می توان گفت پارتیشن های پیش ساخته در ابعاد مختلف تولید می شوند. لازم به ذکر است که تنوع ابعاد در این نوع از پارتیشن ها کم است از این رو انتخاب شما اندکی محدود می شود. پارتیشن های پیش ساخته برای انواع واحدهای اداری که به یک جداکننده به صورت موقت نیاز دارند قابل استفاده هستند. انواع پارتیشن های پیش ساخته شامل موارد زیر هستند:

اجرای پارتیشن های پیش ساخته با سرعت بالا امکان پذیر می باشد.

پارتیشن اداری پاراوان

ساختار پارتیشن اداری پاراوان از واحدهای کوچکتر ساخته شده که امکان اتصال آن ها به یکدیگر وجود دارد. این نوع پارتیشن ممکن است به صورت ثابت، تاشو و یا آکاردئون مورد استفاده قرار گیرند. این نوع پارتیشن به عنوان یکی از پرکاربردترین پارتیشن های اداری شناخته می شود که در فضاهای مختلف بسیار زیادی کاربرد دارد.

پارتیشن ثابت اداری

این نوع از پارتیشن های اداری با استفاده از پیچ و مهره به زمین متصل می شوند. ارتفاع برخی از این پارتیشن ها بلند است به نحوی که می توان آن ها را به سقف متصل نمود. اما ارتفاع برخی از آن ها نیز کوتاه می باشد.

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای

کاربردهای پارتیشن اتوماتیک در فضای اداری

پارتیشن اتوماتیک اداری بسیار شیک هستند و استفاده از آن ها بدون هیچ زحمتی برای افراد امکان پذیر می باشد. نصب و جمع شدن این نوع از پارتیشن های اداری بسیار راحت است و تنها چند دقیقه به طول می انجامد. این مدل از پارتیش ها از دوام بسیار زیادی برخوردار هستند و در مدل ها و طرح های مختلف در بازار موجود هستند. امکان استفاده از آن ها با توجه به طراحی داخلی فضای اداری وجود دارد. این نوع از پارتیشن های اداری اغلب در شرکت ها و مکان های تجاری کاربرد دارند.
پارتیشن اداری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

نتیجه گیری

در این مقاله با انواع پارتیشن اداری و ویژگی های هر یک از آن ها آشنا شدیم. همانطور که مشاهده نمودید پارتیشن ها سازه هایی هستند که امکان تفکیک و بهینه سازی فضا را برای شما ایجاد می کنند. با استفاده از انواع پارتیشن های اداری می توان محیط سرشار از آرامش و زیبایی را در فضای اداری ایجاد کرد. می توانید با توجه به دکوراسیون فضای کاری خود یکی از انواع پارتیشن ها را انتخاب نموده و به صورت اصولی پارتیشن بندی را اجرا نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *