وجود درب اتوماتیک بیمارستانی یکی از موارد بسیار ضروری مراکز بهداشتی است. زیرا باعث راحتی دسترسی بیماران و کارکنان بیمارستان و همچنین افزایش مراقبت های بهداشتی می شود.

در پی همه گیری کووید-۱۹ ما به انسان هایی تبدیل شدیم که در رعایت نکات بهداشتی وسواس بیشتری به خرج می دهیم.

از طرفی آلودگی و کنترل عفونت به اولویت های اصلی مراکز مراقبت های بهداشتی در سراسر جهان تبدیل شده است.

درب اتوماتیک بیمارستانی می تواند با به حداقل رساندن نقاط تماس و رفع نیاز به دستگیره به کاهش شیوع هر نوع عفونت کمک کند.

انواع مختلف درب اتوماتیک بیمارستانی

انواع مختلفی از درب اتوماتیک بیمارستانی در مراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله: درب اتوماتیک بیمارستانی کشویی، چرخشی، گردان، دو جداره

با وجود تنوع درب اتوماتیک و تنوع اتاق‌ها، چگونه می‌دانید که برای هر بخش از مرکز بهداشتی خود به چه نوع دری نیاز دارید؟ به دنبال چه ویژگی هایی باید باشید؟ با ما همراه باشید تا ویژگی های درب خودکار بیمارستانی را به شما بگوییم.

ویژگی های درب اتوماتیک بیمارستانی در بخش های مختلف

حال به بررسی جداگانه بخش های مختلف بیمارستان می پردازیم تا بدانیم کدام نوع درب اتوماتیک بیمارستانی را برای هر بخش انتخاب کنیم.

ورودی ها: درب اتوماتیک در ورودی بیمارستان باید بتواند امکان تردد برای تعداد بالای افراد را فراهم کند و در عین حال بدون لمس باقی بماند. هدف درهایی است که برای کارکنان و بیماران به طور یکسان پذیرا و راحت باشند. با در نظر گرفتن این موضوع، درب های اسلایدینگ، گردان و کشویی بهترین انتخاب برای درب اتوماتیک بیمارستانی ورودی های اصلی و لابی ها هستند.

درب اتوماتیک بیمارستانی گردان برای ترافیک زیاد، ایده آل است و چندین نفر به طور همزمان می توانند از آن عبور کنند. درب اتوماتیک بیمارستانی بهترین گزینه برای کنترل آب و هوا است. فضاهای لابی را در دمای مناسب نگه می دارد و باعث کاهش هزینه های انرژی می شود. برای بیمارستان هایی که نیاز به حفاظت بیشتری دارند، می توانید درب اتوماتیک کشویی مقاوم در برابر طوفان را نیز در نظر بگیرید.

راهروها: هنگام انتخاب درب اتوماتیک بیمارستانی برای سالن های بیمارستان باید به فاکتورهای زیادی توجه کرد. از جمله این فاکتورها می توان به کنترل جریان هوا و دسترسی آسان اشاره کرد.بهترین گزینه احتمالاً درب اتوماتیک چرخشی است.

درب چرخشی این ویژگی ها و مزایا را دارد:

فراهم کردن ایمنی مانند تلاش مجدد چفت که مطمئن می شود درب اتوماتیک بیمارستانی شما به درستی بسته شده است.

فعال سازی صفحه موج، که نه تنها راه حل بهداشتی تری نسبت به صفحات فشاری سنتی است، بلکه سطح سر و صدا در محل شما را نیز کاهش می دهد.

شما به راحتی می توانید درب های سنتی را به درب اتوماتیک بیمارستانی تبدیل کنید. 

بخش مراقبت های ویژه (ICU): بخش مراقبت های ویژه یکی دیگر از مکان هایی است که درب اتوماتیک می تواند در آن جا بسیار مفید باشد. درب های کشویی یا دو جداره اغلب برای دسترسی سریع و آسان به بیماران آسیب پذیر استفاده می شوند.در بخش مراقب های ویژه یا هر جای دیگری که به جداسازی فضا نیاز است، به دنبال درب‌ اتوماتیک ICU/CCU باشید.

درب خودکار بیمارستانی برای حداکثر راحتی و بهداشت طراحی شده است. بسته به نیازهای خاص خود و مکان مورد استفاده، می توانید از میان طیف کاملی از گزینه‌های ICU انتخاب کنید: کشویی استاندارد، تلسکوپی، تاشو یا اسلایدینگ.

برای انتخاب هر کدام از آن ها موارد زیر را حتما در نظر داشته باشید: دهانه های جادار که امکان حمل و نقل آسان بیمار و تجهیزات را فراهم می کند. طراحی بدون پیچ و مهره، به این دلیل که در صورت نیاز امکان شکستن درب به سرعت و به راحتی وجود داشته باشد. 

بخش جراحی های عمومی: درب خودکار بیمارستانی برای کارکنان مراقبت های بهداشتی که بیماران را از جراحی به بخش بهبودی یا از یک بخش بیمارستان به بخش دیگر منتقل می کنند، بسیار مفید خواهد بود. درب خودکار بیمارستانی راه مناسبی برای ورود و خروج بیماران به ساختمان فراهم می کند و با به حداقل رساندن تعداد سطوحی که لمس می شوند به جلوگیری از گسترش عفونت کمک می کند.

معمولاً در این قسمت ها از درهای کشویی یا دو جداره استفاده می شود تا حمل و نقل بیماران بر روی تخت بیمارستان را آسان کند.

مراکز زایمان و زایشگاه ها: والدینی که به تازگی صاحب فرزند شدند اغلب دستان خود را با نوزاد پر می کنند. بنابراین درب اتوماتیک می تواند زندگی را برای آنها در هنگام رفت و آمد در بیمارستان آسان تر کند. اکثر مراکز زایمان و زایشگاه ها از درب اتوماتیک بیمارستانی دکمه ای استفاده می کنند. زیرا برای والدینی که هنگام هل دادن کالسکه یا صندلی ماشین در دست خود دارند، راحت ترین راه است. بخش سالمندان: بیماران سالمند و ساکنان خانه های سالمندان اغلب مشکلات حرکتی دارند که باز کردن درهای سنتی را برای آنها دشوار می کند.

درب اتوماتیک بیمارستانی می تواند استقلال مورد نیاز افراد سالمند برای حرکت  و رفت و آمد را فراهم کند.

کلینیک های دندانپزشکی: کنترل بهداشت یکی از مهم ترین دغدغه ها در بسیاری از کلینیک های دندانپزشکی است، درب اتوماتیک می تواند با حذف نقاط تماس بیمار، نقش کلیدی در حفظ ایمنی بیماران داشته باشد.

آن ها همچنین یک حس حرفه ای و مدرن به فضای پذیرایی اضافه می کنند.

سرویس های بهداشتی و حمام ها: معمولا شما در سرویس های بهداشتی یک بیمارستان یا هر مکان دیگری با درب اتوماتیک  مواجه نمی شوید. متاسفانه بیشتر بیمارستان ها به ضرورت وجود درب  اتوماتیک برای سرویس های بهداشتی توجه نمی کنند. جالب است که شما سینک‌ های خودکار، خشک‌کن ‌ها و شستشوهای خودکار و اتوماتیک را می بینید، اما زمانی که به در می رسید، باید از دست هایتان استفاده کنید.

حمام ها یکی دیگر از مکان هایی است که اپراتور درب بدون لمس برای آن ها مورد نیاز است. در این مورد، انتخاب یک گزینه مقاوم سازی کم انرژی گزینه مناسبی است.

برای انتخاب درب های بدون لمس برای سرویس های بهداشتی و حمام ها ویژگی های زیر را در نظر داشته باشید:

خصوصیات کلی و ضرورت استفاده در بیمارستان ها

به طور کلی درب اتوماتیک بیمارستانی باید بتواند شرایط زیر را فراهم کند.

حرف آخر

فرض کنید درحال بهبودی از یک بیماری یا پس از جراحی هستید، آخرین کاری که دوست دارید انجام دهید این است که مجبور شوید دری سنگین را باز کنید. درب اتوماتیک بیمارستانی زندگی را برای بیماران، خانواده ها، و همچنین کارکنان بیمارستان ها بسیار آسان‌تر می‌کند.

آنها همچنین به ساختمان شما کمک می کنند تا با قانون برابری مطابقت داشته باشد، که این امر مستلزم آن است که تمام ساختمان های عمومی برای افراد دارای معلولیت قابل دسترسی باشند.

شرکت ایمن پاد سپهر نماینده انحصاری شرکت گیلگن سوئیس در ایران است که بهترین، با کیفیت ترین و متنوع ترین درب های اتوماتیک بیمارستانی را به شما ارائه می دهد. متخصصان این شرکت به شما کمک می کنند تا مناسب ترین درب را برای محیط مورد نظرتان انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *