امروزه درب ریلی برقی با کاربری های متفاوت در سازه های مختلف به کار گرفته می شود. وجود درب های ریلی باعث شده تا شما بتوانید به راحتی هر نوع دری را از هر جنس و با هر وزنی که باشد به صورت اتوماتیک جابجا کنید. موتوری که برای جابجایی اینگونه درب ها به کار گرفته می شود از قدرت بسیار بالایی برخوردار است. مهم ترین مزیتی که این نوع درب اتوماتیک دارد سهولت در طراحی، ساخت و نصب آن است. از درب ریلی برقی برای هر نوع سازه ای استفاده می شود. به طور مثال ادارات، کارخانجات، منازل، انبار ها، پارکینگ ها، فروشگاه ها و غیره. بیشترین کاربری این نوع درب برای دهنه ی ورودی فضای باز است.
جهت آشنایی بیشتر با درب ریلی اتوماتیک با ایمن پاد سپهر همراه باشید.
معرفی درب ریلی برقی
استفاده از درب اتوماتیک پارکینگ ریلی از گذشته تا کنون مرسوم بوده است. این نوع درب ها به علت سهولت در باز و بسته شدن، از محبوبیت بالایی برخوردارند. ابزار ساخت این نوع درب ها بسیار ساده می باشد. در حال حاضر با وجود موتور های برقی، درب های کشویی به راحتی باز و بسته می شوند و به درب اتوماتیک تبدیل شده اند. اصلی ترین اجزای یک درب ریلی شامل ریل کشویی، غلطک به کار رفته در چارچوب، پینه قفل شونده و خود درب کشویی می باشد. درب ریلی برقی به راحتی ساخت و نصب می شود و در دو نوع مدرن و کلاسیک به حالت تک لنگه و دو لنگه موجود است.
قطعات درب ریلی
اگر بخواهیم راجع به قطعات اصلی درب ریلی برقی صحبت کنیم باید بدانید که اصلی ترین قطعات این وسیله؛ شامل: درب ثابت فیزیکی، موتور و گیربکس، ریل و غلطک، مدار فرمان، سنسور چشمی یا همان فتوسل، چراغ فلاشر، رسیور، ریموت و کنترلر می باشد. این قطعات با توجه به وزن درب، جنس و ابعاد آن انتخاب می شوند. البته کاربری درب مورد نظر در انتخاب کیفیت قطعات و تجهیزات، تاثیر مستقیم دارد. به طور مثال در دربی که برای پارکینگ منازل استفاده می شود با دربی که برای پارکینگ بانک ها یا موسسات مهم مورد استفاده قرار می گیرد، تفاوت محسوسی وجود خواهد داشت. علاوه بر توجه داشتن به ضریب امنیت بالا، باید میزان باز و بسته شدن درب را در طول روز در نظر بگیرید.
موتور درب ریلی برقی
موتور و گیربکس مهم ترین اجزای تشکیل دهنده انواع درب های اتوماتیک می باشند. انواع موتور درب های اتوماتیک می تواند شامل: موتور درب ریلی برقی، موتور درب اتوماتیک پارکینگ، موتور انواع درب های شیشه ای، موتور درب کرکره ای و غیره باشد. در بین همه ی انواع موتور های درب های اتوماتیک، موتور درب ریلی برقی باید از قدرت بیشتری برخوردار است. به دلیل استفاده از درب های ریلی در محیط آزاد، موتور این نوع درب ها نیز باید از مقاومت بیشتری در برابر شرایط مختلف آب و هوایی برخوردار باشد.
میکروسنج درب ریلی
میکروسنج یا همان میکرومتر ابزاری دقیق برای اندازه گیری طول است و در ساخت درب های ریلی کاربرد زیادی دارد. استفاده از این وسیله باعث می شود که درب به راحتی در ریل خود جابجا شده و طول عمر آن افزایش یابد. میکرو سنج درب ریلی ابزاری قدرتمند برای سرویس کار و نصاب درب ریلی برقی می باشد. بدون چنین وسیله ای ساخت و نصب در های ریلی کار بسیار دشواری خواهد بود. بدون چنین وسیله ی ریزسنجی، درب ریلی هنگام باز و بسته شدن سر و صدا ایجاد می کند. باز و بسته شدن درب روان نخواهد بود و طول عمر غلطک های ریلی بسیار کاهش می یابد.
نصب درب ریلی
برای نصب درب ریلی برقی در ابتدا باید چک کنیم که دیوار کنار درب فضای کافی برای جمع شدن آن را دارد؟ آیا استفاده از درب ریلی برای چنین فضایی بهترین گزینه است؟ و اینکه برای خرید و نصب درب ها به کجا باید مراجعه کنیم؟ قطعاً مجموعه های تولید کننده و عرضه کننده انواع قطعات و تجهیزات درب های ریلی اتوماتیک می توانند بهترین گزینه برای خرید و اجرای درب اتوماتیک منازل، انبار یا پارکینگ شما باشند.
شرکت ایمن پاد سپهر یکی از برترین و تخصصی ترین مجموعه های تولید کننده و عرضه کننده قطعات و تجهیزات انواع درب اتوماتیک است. این شرکت علاوه بر تولید و عرضه ی این محصولات، خدمات دیگری همچون نصب درب ریلی برقی را ارائه می دهد. از آنجا که نصب تخصصی و با کیفیت درب اتوماتیک از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ وجود نیروی متخصص و مجرب در شرکت ما تضمین کننده ی طول عمر قطعات درب خریداری شده توسط شما خواهد بود.
نگهداری درب ریلی برقی
نگهداری و سرویس مرتب از درب های ریلی، در کیفیت باز و بسته شدن این گونه قطعات تاثیر بسزایی دارد. با توجه به اینکه درب های ریلی اغلب در فضای باز به کار گرفته میشوند و به دلیل جاذبه زمین، گرد و غبار و آشغال های محیط بر روی ریل پایینی دستگاه می نشیند؛ غلطک های پایینی ریل در معرض آسیب بیشتری قرار دارند. فرسایش و آسیب جک ریلی خیلی سریع صورت می گیرد به همین دلیل انجام سرویس های دوره ای برای نگهداری بهتر درب ریلی برقی لازم است. نکات مهم در نگهداری درب ریلی شامل: سرویس های دوره ای توسط پرسنل مجرب، تمیز کردن ریل و غلطک ها، روغن کاری به موقع، ایجاد سایه بان روی درب برای جلوگیری از ورود قطرات آب باران در جک ریل، ایجاد مکانی ایمن برای نگهداری موتور درب و غیره است.
تعمیرات درب ریلی
تعمیرات درب ریلی برقی از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر درب ریلی شما دچار مشکل شد سریعا اقدام به تعمیر آن کنید در غیر این صورت با هر بار باز و بسته شدن درب خسارت بیشتری به این وسیله وارد خواهد شد. به طور معمول جک و ریل آهنی این قطعات دچار مشکل می شود و دلیل این موضوع روغن کاری نشدن، تمیز نشدن و انجام نشدن سرویس های دوره ای می باشد.
تعمیر درب اتوماتیک ریلی به طور معمول هزینه زیادی در بر نخواهد داشت زیرا خرابی معمولاً در ریل و غلطک ها ایجاد می شود. در مواردی که خرابی درب مربوط به گیربکس یا معیوب بودن چرخ دنده ها باشد یا اینکه مشکلی در برد اصلی ایجاد شده باشد. یا این که باتری ریموت تمام شده باشد و یا صفحه پلیت دچار مشکل شده باشد؛ در هر کدام از این مشکلات شما نیاز به وجود نیروی متخصص خواهید داشت. مجموعه ی ایمن پاد سپهر با داشتن نیرو های مجرب و متخصص جهت تعمیر این گونه درب ها، آماده ی خدمت رسانی در هر ساعتی از شبانه روز به شما هموطنان عزیز می باشد.
معایب درب ریلی برقی پارکینگ
از مهم ترین معایب درب ریلی برقی می توان به فرسایش زود هنگام جک ریلی اشاره کرد. از دیگر معایب این نوع درب، سرعت پایین باز و بسته شدن آن است. در مواردی نیز ایجاد سر و صدا می تواند از دیگر معایب این نوع درب ها به شمار آید. یکی از محدودیت هایی که در نصب درب های ریلی وجود دارد الزام وجود فضای باز در کنار در و بر روی دیوار برای کنار رفتن درب است
نتیجه گیری
درب ریلی برقی یکی از ساده ترین و در عین حال کاربردی ترین انواع درب اتوماتیک است. این نوع درب ها به راحتی ساخته و نصب می شوند. اما باید دقت بالایی در هنگام نصب آن ها به کار گرفته شود. موتور این نوع درب ها از قدرت بالایی برخوردار است. مجموعه ایمن سپهر تولید کننده و عرضه کننده انواع قطعات و تجهیزات درب ریلی برقی می باشد. هرگونه خدمات پس از فروش شامل نصب و تعمیرات در این مجموعه ارائه خواهد شد.