استفاده از پارتیشن های شیشه ای این روزها به سبب مزایا و البته کاربردهای فراوان و بی نظیری که دارد، بسیار بیش تر از هر زمان دیگری شده است. یکی از علت های محبوبیت پارتیشن شیشه ای را می توان در این دانست که در هر مکانی، بدون وجود هیچ محدودیتی می توان از آن استفاده کرد. اگر قصد خرید پارتیشن های شیشه ای را دارید اما در خصوص آن اطلاعاتی ندارید پیشنهاد می کنیم ادامه مقاله ایمن پاد سپهر را از دست ندهید.
انواع پارتیشن های شیشه ای
به سبب استقبالی که از پارتیشن های شیشه ای شد، این نوع از پارتیشن ها در انواع مختلفی ساخته و به بازار برای استفاده عموم مردم عرضه شدند. پارتیشن های شیشه ای به چند دسته شیشه ای فریم دار، پارتیشن های شیشه ای تک جداره فریم دار، پارتیشن های شیشه ای فریم لس و پارتیشن شیشهای دوجداره فریم دار تقسیم می شوند. هر کدام از این پارتیشن ها در کنار مزایایی که دارند، دارای معایبی نیز هستند. هر شخصی با توجه به نیاز و البته سلیقه ای که دارد می تواند یکی از این پارتیشن ها را خریداری نماید. امکان استفاده از پارتیشن های شیشه ای هم به صورت ثابت و هم به صورت متحرک وجود دارد.
پارتیشن بندی شیشه ای اداری
ادارات و شرکت های خصوصی از اماکنی به حساب می آیند که مشتریان پر و پا قرص پارتیشن های شیشه ای هستند. این روزها به دلیل کمبود مکان باید از حداقل محیط حداکثر استفاده را کرد. پارتیشن شیشه ای یکی از بهترین گزینه هایی است که با استفاده از آن می توان یک فضای بزرگ را به بخش های کوچک تقسیم کرد.
پارتیشن بندی شیشه ای را در محیط های اداری می توان اجرایی کرد. پارتیشن های شیشه ای زیبایی بی نظیر و تحسین برانگیزی به محیط می دهند. همین یکی از مهم ترین دلایلی است که بسیاری از مدیران ادارات به فکر استفاده از پارتیشن های شیشهای افتاده اند.
پارتیشن های شیشه ای متحرک
پارتیشن های شیشه ای را می توان هم به صورت ثابت و هم به صورت متحرک در محیط های متفاوت نصب کرد. پارتیشن شیشهای متحرک تمامی مزایای پارتیشن های شیشه ای را دارد. تفاوتی که بین این نوع از پارتیشن با پارتیشن های ثابت وجود دارد، در این است که پارتیشن ها متحرک را در زمان دلخواه می توان به راحتی جابجا کرد. پارتیشن های شیشه ای متحرک را می توان برحسب نوع کاربری، مساحت محیط، میزان ارتفاع سقف و… طراحی کرد. یکی از مزیت های این نوع پارتیشن در این است که در کم ترین زمان ممکن امکان تولید و نصب آن ها وجود دارد. این نوع از پارتیشن ها قیمت به مراتب کم تری را نسبت به دیوار های ثابت دارند.
پارتیشن های شیشه ای ثابت
این نوع از پارتیشن ها همان طور که از نامشان پیداست، به صورت ثابت هستند و امکان جابجایی آن ها وجود ندارد. این نوع از پارتیشن ها به سبب حالت مینیمالی که دارند زیبایی فراتر از تصوری را به محیط می دهند. دیگر مزیت مهم این پارتیشن ها را می توان عایق بودن آن ها در برابر سر و صدا و همچنین گرما و سرما دانست.
این نوع از پارتیشن های قیمت مقرون به صرفه ای را دارند و هر کسی با هر سطح درآمدی امکان خرید آن ها را دارد. استفاده از پارتیشن های شیشه ای باعث می شود تا نور حاکم بر فضا بیش تر از حالت عادی باشد؛ همین موضوع می تواند یکی از علت های بالا بردن راندمان کاری کارمندان باشد.
پارتیشن شیشهای ریلی
پارتیشن های ریلی همان طور که از نامشان پیداست، بر روی یک ریل مشخص نصب می شوند. این نوع از پارتیشن های شیشه ای را می توان از پر طرفدارترین نوع پارتیشن ها دانست. باز و بسته کردن این نوع از پارتیشن های ریلی با استفاده از ریل های آلومینیومی و استیلی انجام می گیرد. علت استفاده از این جنس از پارتیشن ها ماندگاری و طول عمر بالای آن هاست. همین موضوع ماندگاری و کیفیت بالای آن ها باعث شده تا ادارات پر رفت و آمد اقدام به استفاده از این پارتیشن های ریلی کنند. هزینه نگه داری از این نوع پارتیشن ها بسیار بالا نیست و در هر محیطی به راحتی می توان آن را اجرا کرد.
پارتیشن شیشه ای مات
پارتیشن های شیشه ای علاوه بر این که در انواع مختلفی ساخته می شوند؛ رنگ های متفاوتی نیز دارند که با توجه به محیط می توان آن ها را انتخاب کرد. پارتیشن شیشهای مات و پارتیشن شیشهای رنگی، سبک هایی از پارتیشن ها به شمار می آیند که این روزها طرفداران بسیاری را دارد. از مهم ترین مزیت های پارتیشن های شیشه ای دو جداره مات می توان به عایق صدا بودن و تقسیم کردن محیط به بهترین شکل ممکن اشاره کرد.
استفاده از پارتیشن های مات باعث می شود تا امکان دیدن فضا درون یک محیط وجود نداشته باشد که این مورد را نیز می توان یکی از مزایای قابل توجه این نوع از پارتیشن ها دانست.
نصب پارتیشن شیشه سکوریت
نصب پارتیشن های شیشه ای امری سخت و زمان بر نیست. البته این مورد منوط به این است که کار نصب را به یک شرکت و یا شخص خبره و ماهر بسپارید. برای نصب پارتیشن شیشه سکوریت نیاز است تا در ابتدا ابعاد مکانی که قرار است این نوع از شیشه ها قرار بگیرند به درستی و بدون کوچک ترین خطایی اندازه گیری شوند. یکی از تفاوت های مهم شیشه سکوریت با شیشه های معمولی در این است که شیشه های سکوریت در ابتدا باید برش بخورند تا در هنگام نصب آسیب نبینند. بعد از این مرحله نوبت به ساخت و تولید پارتیشن سکوریت می رسد. نصب این نوع از پارتیشن باید حتما توسط یک نصاب با تجربه صورت گیرد تا هیچ مشکلی به وجود نیاید.
قیمت پارتیشن های شیشه ای
با توجه به نوسانات قیمتی که در بازار حاکم است نمی توان یک قیمت درست در خصوص پارتیشن شیشه ای اعلام کرد. با این حال اما برخی از موارد هستند که تاثیر مستقیمی را بر روی قیمت پارتیشن های شیشه ای می گذارند. متریالی که در ساخت پارتیشنهای شیشه ای به کار می رود، از مهم ترین عامل های تعیین قیمت به حساب می آید. موضوع بعدی انتخاب نوع جنس شیشه است. به طبع شیشه های تک جداره قیمت پایین ترین را نسبت به شیشه های دو جداره دارند. در انتخاب نوع شیشه دقت کافی را داشته باشید تا بتوانید متناسب با نیاز خود یک انتخاب درست داشته باشید. متراژ و ابعاد پارتیشن نیز از عوامل مهم و تاثیر گذار بر قیمت پارتیشن های شیشه ای است. نکته مهمی که در خرید پارتیشن شیشه ای وجود دارد این است که سعی کنید کیفیت را در اولویت قرار دهید و فقط به صرف پایین بودن قیمت یک پارتیشن اقدام به خرید آن نکنید.
نتیجه گیری
در این مقاله از ۰ تا ۱۰۰ به معرفی پارتیشنهای شیشه ای پرداخته شد. از آن جایی که امکان تعویض پارتیشن های شیشه ای وجود ندارد، بهتر است در هنگام خرید تحقیقات لازم در این خصوص را داشته باشید. این روزها به لطف موتور جستجوی گوگل مطلع شدن از هر موضوعی آسان تر از همیشه شده است. برای این که بتوانید یک خرید متناسب با نیازتان داشته باشید کافیست مدت زمانی را صرف جستجو در خصوص سوالات خود در این زمینه نمایید. پرسش و پاسخ از شرکت هایی که کار فروش انواع پارتیشن را انجام می دهند نیز می تواند در راستای تصمیم گیری شما بسیار موثر باشد.